Novi Sad
29.07.2014.
07:26 > 07:30
Za održavanje potoka i kanala na području Novog Sada ove godine biće izdvojeno iz budžeta grada dodatnih 30 miliona dinara.
  • Veternik?

    29.07.2014 10:44
    nigde ni pomena
    sta ce biti sa Veternickim kanalom gde su se blago receno neandertalci prispojili na taj kanal i sve odpadne vode iz svojih kuca prelivaju u njega?


    zmija i zaba, pacova impozantnih mera....

    ali ko nas....
    imali dovoljno novca pa da zivimo u Kamenici
  • Plavuša

    29.07.2014 10:40
    ???
    Čišćenje potoka? A kako se zove ONO što razdvaja Telep i Adice?Ako to nije potok,ne znam šta je,a nikad nije čišćen i služi na sramotu ovom gradu i kao leglo komaraca i zaraze (a i kao kontejner za smeće).Ni nasip duž njega ove godine nije ni jednom pokošen,čekaju kapitalce ambrozije...
    SRAMOTA!!!
  • mestanin

    29.07.2014 09:41
    @stari grad

    zato sto se svaki pokusaj samoorganizovanja mestana zavrsavao fijaskom. razlog je sto komsije s druge strane ulice ne zanima mnogo ovaj problem i oni koji su najugrozeniji ne mogu da skupe dovoljno novca da se sanira sve to.
    to je prvo.

    drugo, idiot iz ziga su zatvorili za saobracaj problematicni mostic u sremskoj kamenici, u ulici vase stajica, misleci da je toliko ostecen da moze da se urusi i zagusi potok. i naravno, to nije nikakvo resenje problema, jer potok se izliva i izlivace se, bez obzira na taj mostic a oni su samo hteli da time skrenu paznju sa svoje nesposobnosti i nestrucnosti, a o tome da se nema para za izgradnju i prosirenje toka mogu da pricaju naivnim glasacima. 15 godina se ceka da se nesto uradi i svesni smo da se i dalje nista nece resiti jer ce pare odlaziti u dzepove onih koji su dosli da se slikaju 14. i 15. maja!
  • ns

    29.07.2014 08:32
    a Feketića kao da nije ni bilo, šta se radi na vetrozaštitnom pojasu duž puteva, neće drveće izđikati za mesec dana treba to na vreme saditi!!!???
  • Stari Grad

    29.07.2014 08:26
    A što čišćenje ne sprovedu stanovnici tih naselja pa novac ulože u nešto pametno što će im koristiti u budućnosti jer većinom su sami doprineli zagadjenju svoje okoline...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna